Maalderij De Gouden Engel
MEEL en BLOEM
 

EKO-Italiaanse Tarwebloem type 00

Ga naar product

Speciaal fijn en glutenrijke bloem voor Italiaans brood.

Ingrediënten: 100% tarwebloem*

*van gecontroleerde biologsche oorsprong

Speciaal uit Italië importeren we deze tarwebloem van Mulino Marino. Dit familiebedrijf maalt net als wij uitsluitend biologisch graan uit de regio en heeft een bio-certificaat. Door de groeiwijze van het graan en de manier waarop zij het graan malen krijg je de mooie fijnste bloem die nodig is voor de Italiaanse broodvormen als de foccacia, Napolitaanse pizza en fijne partisserie. Geschikt voor rijstijden tussen de 10 en 24 uur

In dit bedrijf worden ook noten en gluten verwerkt

Voedingswaarden: per 100 gr. Energiewaarde  347 Kcal/1469 KJ, Eiwitten 11,5 g - Koolhydraten 69,9 g w.v. suiker 1,4 g - Vetten 1,7 g w.v. 0,4 g verzadigd - Vezels 2,8 g - Zout 0 gram

Verkrijgbaar in